Περιγραφή

Το έξυπνα σχεδιασμένο ρομποτικό περιστρεφόμενο μπράτσο μπορεί να ακολουθήσει τις καμπύλες του αμαξώματος κατά 360 μοίρες περιστροφής.

Μπορεί να πλύνει τη μέγιστη γωνία του αμαξώματος με τα υψηλής πίεσης ακροφύσια νερού με πίεση που μπορεί να φτάσει τα 100 bar, αποκλείοντας πλήρως το τυφλό καθάρισμα.

Μέσω έξυπνης μέτρησης, ο διασταυρούμενος βραχίονας  μετακινείται σε απόσταση 35cm από το σώμα του οχήματος για να επιτύχει τον καθαρισμό του σώματος του οχήματος.

Χωρίς αντίσταση, ο καινοτόμος σχεδιασμός κύλισης, η ελαφριά και ομαλή λειτουργία ελέγχου, μπορεί να ξεπλύνει το όχημα σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, με εξοικονόμηση νερού περισσότερο από 50%, και εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος περισσότερο από 60%.

Οι έξυπνα περιστρεφόμενοι βραχίονες ψεκασμού μπορούν να ψεκάσουν ποικιλία υγρών πλυντηρίων, σε μορφή ομίχλης, να ψεκάσουν ομοιόμορφα όλα τα μέρη του αμαξώματος και να επιτύχουν πλήρη απόδοση στον καθαρισμό τους.

Χαρακτηριστικά

Μαρτυρία χρήστη

Μάνος Παπαδάκης

Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με το ανέπαφο σύστημα πλυσίματος αυτοκινήτου  αυτής της εταιρείας, καθώς καθαρίζει το αυτοκίνητό μου χωρίς καμία φυσική επαφή, αφήνοντάς το άψογα καθαρό και προστατευμένο.

Εγγραφή στο Newsletter

Εισάγετε τη διεύθυνση email σας για να εγγραφείτε στο newsletter μας!

Magic Car Wash – CBK Greece Agent             Λεωφόρος Λαυρίου 114, 153 54, Γλυκά Νερά, Παιανία, Αττική