Περιγραφή

Προσφέρει στο όχημά σας ένα προστατευτικό και γυαλιστερό τελικό άγγιγμα μέσα από μια προσομοιωμένη βροχή υψηλής ποιότητας υγρού κεριού που αγκαλιάζει απαλά ολόκληρη την εξωτερική επιφάνεια.

Απαλή Εφαρμογή Κεριού: Η διαδικασία μιμείται μια απαλή και αναζωογονητική βροχή, αλλά με σκοπό. Το υγρό κερί απλώνεται απαλά και ψεκάζεται πάνω στην επιφάνεια του αυτοκινήτου σας, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κάλυψη.

Προστατευτική Ασπίδα: Το κερί που χρησιμοποιείται σε αυτό το στάδιο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να δημιουργήσει μια προστατευτική ασπίδα για το φινίρισμα του αυτοκινήτου σας. Δρα ως φράγμα ενάντια σε περιβαλλοντικούς ρύπους, υπεριώδη ακτινοβολία και άλλους παράγοντες που μπορεί να βλάψουν το χρώμα του αυτοκινήτου σας.

Ενισχυμένη Γυαλάδα: Η βροχή από κερί ενισχύει τη γυαλάδα του αυτοκινήτου σας, αφήνοντάς το με ένα γυαλιστερό σαν καθρέφτη παρόμοιο φινίρισμα. Αυτή η επιπλέον λάμψη βελτιώνει όχι μόνο την αισθητική εμφάνιση αλλά κάνει το όχημά σας να ξεχωρίζει στον δρόμο.

Εφέ Συσσώρευσης Νερού: Το κερί ενθαρρύνει το νερό να συσσωρεύεται και να ξεπλένεται από την επιφάνεια, καθιστώντας πιο εύκολη την διατήρηση της καθαρής εμφάνισης του αυτοκινήτου σας.

Χαρακτηριστικά

Μαρτυρία χρήστη

Μάνος Παπαδάκης

Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με το ανέπαφο σύστημα πλυσίματος αυτοκινήτου  αυτής της εταιρείας, καθώς καθαρίζει το αυτοκίνητό μου χωρίς καμία φυσική επαφή, αφήνοντάς το άψογα καθαρό και προστατευμένο.

Εγγραφή στο Newsletter

Εισάγετε τη διεύθυνση email σας για να εγγραφείτε στο newsletter μας!

Magic Car Wash – CBK Greece Agent             Λεωφόρος Λαυρίου 114, 153 54, Γλυκά Νερά, Παιανία, Αττική